• waat d'r allemaol sjteit te gebeure in 2023

  21 februari 2023

  ut jaor is weer begos, en deze kieër songer corona-gedoons. We höbbe de vastelaovend weer gehad en gaon weer vanalles plenne. Binnekort gaon we kieke biej galerie RRMND  of dao meugelikheid is om te exposere. Op 21 mei  höbbe we ut atelier äöpe, want den is de kunsroete van ôs gemeindje. (organizeer ich mèt). Op 28 mei (Pinkste) is in Naer get mit Naerse kunstenieërs in de Haammaeker, en op 15 en 16 juli is in Vaals weer in en biej de Kopermolen kuns (auch d'r mien)  te zeen. Op 7 en 8 oktoeaber is Kunststroom Roerdalen-Wassenberg en dao höb ich mich auch veur opgegaeve, weit de locatie nog neet.Ich zit dus neet sjtil, mer bewaeg minder vanwaege de oozel . Wae zeen ôs!

  Lees meer >> | 9 keer bekeken

 • Drukkersdag

  20 augustus 2022

  op de 28ste augustus is in Neiwirtj-Indj de 2e drukkersdag in ut oapelochmuseum de Eynderhoof. Ich wil dao zelf enkele aafdrôkke maake van etse, zoedet gae allemaol kintj zeen wie det dr in de praktijk aan toe geit. Op  zunjig 11 september kintj gae get werk van mich zeen in Gallerie Hebben in Naer.

  Lees meer >> | 85 keer bekeken

 • Op nao Vaolsj

  5 juli 2022

  op 16 en 17 juli sta ik met een aantal werken in Vaals bij de Kunstmarkt..

  zaoterdig en zunjig 16 en 17 juli staon ich mit ein sjtèl werke in Vaolsj oppe kunsmertj. Haopelik is ut waer good, den is dit , wie me zaet, ein drökke mertj. wae laote ôs verrasse, gae auch ? Auch in Vaolsj nim ich ut werk Omega mit, wobiej van de 90 euro d'r 50 nao de slachtoffers van de öärlog in Ukraine geit. Dao zeen nog ein paar werke van te kaup.

  Lees meer >> | 112 keer bekeken

 • De expoos

  29 mei 2022

  Hallo allemaol, de ekspo in Tegele waerd good bezoch, dao bön ich bliej om. Auch de verkaup van mien werk Omega, wovan € 50 per aafdrök nao Oekraine geit, is ein sukses, auch fein veur de minse dao. De kuipers kriege dao binnekort berich vanne. Bön alweer mit noe werk bezig. Op 16 en 17 juli höbbe we eine kraom in Vaals op de internasjonale kunstmertj dao en ei paar daag trök höb ich gezag, det ich mit doon biej de 2e drukkersdag , en det is in Nederweert-Eind op het oapelochmuseum Eynderhoof.det is op 28 augustus. Dao kump nog de aankondiging van.. blief gezondj en haad uch!!

  Lees meer >> | 137 keer bekeken

 • expo in mei

  25 april 2022

  Op 13 mei 2022 staan de deuren van Galerie Tegelen open voor de expositie van 4 leden van Artimosa, waaronder mijn persoon. Een aantal nieuwe werken zal ik u laten zien in zowel hoog- als diepdrukken en er is deze keer ook gebruik gemaakt van de pochoir-techniek..Het belooft een heel mooie tentoonstelling te worden met gevarieerde kunst, dus... hebt u een vrijdag of zaterdag tijd: komt dit zien!

  Lees meer >> | 144 keer bekeken

 • expo in mei

  14 februari 2022

  hallo daiharts , eindelijk weer een bericht, omdat het eindelijk ook weer wat normaler begint te worden rondom ons heen. Er worden weer wat expo's georganiseerd en er komen weer uitnodigingen binnen om werk te laten zien. Zo staat in elk geval een expo van een aantal werken op de kalender in mei en juni in galerie Tegelen. Ik heb de laatste tijd veel, heel veel werk gemaakt en weet nog niet precies wat daar te laten zien. Ook in de planning is het 5e fotoboek met werken van de laatste paar jaren. Dus...er komt weer een en ander. Blief gezondj, den zeen veur ôs binnekort.

  Lees meer >> | 168 keer bekeken

 • Kunststroom R-W

  30 september 2021

  Hoi allemaal,

  op 2 en 3 oktober ben ik met  een aantal nieuwe hoogdrukken (lino's) en diepdrukken (etsen) te vinden in de Gulickzaal van kasteel Daelenbroeck in Herkenbosch. Een aantal hoogdruk-werken hebben een enigszins Japanse inslag, een opmaat voor de kimono-tentoonstelling, Deze is op 16-17 en 23-24 oktober in de Beggarden-kapel in Roermond.We zitten binnen, dus welkom in Herkenbosch.

  Lees meer >> | 217 keer bekeken

 • De finale van InBeeld2021

  27 juni 2021

  Afgelopen week bericht gekregen van plaatsing in de finale-tentoonstelling van de wedstrijd voor amateurkunstenaars in Belgisch en Nederlands Limburg. Uit ruim 400 inzendingen zijn 45 werken door een deskundige jury geselcteerd om te worden geexposeerd  in de ECI Cultuurfabriek te Roermond. Het werk dat ik heb ingezonden is het verraad van Corona .het thema Identiteit komt tot uiting in het niet-weten van de identiteit van de drager van het coronavirus bij een gezellig etentje en dat kan fatale gevolgen hebben. Ook Christus had een bedrieger erbij zitten tijdens het laatste Avondmaal, en dit gegeven is door Leonardo da Vinci vereeuwigd met een fresco in Milaan. Dit werk gezien hebbend spoorde me dit aan om de lino Het verraad te maken. Dit noemt men l'art pour l'art en is al door veel beroemde kunstenaars toegepast om een eigen visie te geven op een bestaand werk. Zoals u dus de eigentijdse invulling van het laatste avondmaal.

  Lees meer >> | 251 keer bekeken

 • filozofie

  30 april 2021

  ich höb de gedachte nog ins laote gaon euver mien eige werk. Waorom?  Omdet ich zoë weinig vergeliekbaar werk zeen. Den dink ich, lik det aan mich?

  Mer ich bön sjpontaan in mien werke make. De tied dae bestaedj waerd aan ein werk, is omgekieërd evenredig mit de spontaniteit, of expressiviteit van det werk. Daorom zeen mien werke eenvoudig gecompliceerd.Om die raeje laot ich zoë vöël mögelijk weg, want den kump det waat euverblief, mieër toet zien rech.Kort gezag: naomate der minder steit, waerd de essentie van het resterende groeëter.

  Lees meer >> | 277 keer bekeken

 • noe eksposisies

  28 maart 2021

  Höpelik kinne wae de Covid19-perikele achter ôs gaon laote en komme we weer in de tied det der kan waere geeksposeerdj.  Veurluipig sjteit  de kunsmertj van Vaols geplend op 17 en 18 juli,

  en in oktoaber ( 2 en 3 ) Kunststroom Roerdalen-Wassenberg.

  In Remunj doot ich mei aan ein groepsekspo euver 't thema Kimono. Die is op 16+17 en op 23+24 oktoaber in de Beggardenkepel aan de Zwartbroekstraot. 

  Lees meer >> | 344 keer bekeken

 • Meer blogs >>